Náš dobročinný obchod Dobromysl se na podzim minulého roku zapojil do facebokové soutěže “Dobré Praxe”. Soutěž pořádala Národní síť zdravých měst a MAS – Střední Polabí, z. s., která obchod Dobromysl provozuje je jejím členem. 

Princip soutěže byl jednoduchý, sdílet příspěvek na facebooku a získat tak co největší počet “lajků”. Díky našemu společnému úsilí a vašim lajkům se nám podařilo dosáhnout na třetí místo. Děkujeme všem, kteří pro nás hlasovali.

Pro cenu jsme si jeli do Brna, vyrazili jsme spolu se starostou Záryb Milanem Štastným. Ten je lokálním politikem za Zdravá města, takže takovým zástupcem za nás. Mimo převzetí ceny jsme měli možnost prezentovat obchod v krátké prezentaci. Naše video zaujalo, myšlenka dobročinného obchodu se v sále líbila. Není divu, že jsme zaujali až v Novém Jičíně místostarostu Mgr. Ondřeje Syrovátku a také senátora Mgr. Herberta Pavera.

Podpořit náš obchod ale můžete i nyní, bez soutěže.. Ať už nákupem, nebo tím, že nám věci darujete. Náš tým prodavaček se na vás těší každý všední den od 8 hodiny do 16,  v sobotu od 8 do 12. 

Další materiály k akci